Ons team

Sandra Ramaekers

De rode draad in mijn leven is dat ik geboeid ben door hoe je als mens wakker en in vrijheid op deze wereld kunt leven. Levenskunst. Dat is het pad waarop ik loop en waar ik enorm van geniet. Toen ik opgroeide heb ik de ruimte, veiligheid en vrijheid gehad om mij in elke fase optimaal te kunnen ontwikkelen. Vanaf mijn 23ste ging ik bewust vanuit mijn hart leven en volgde ik mijn grote behoefte aan geestelijke voeding. Vele mensen, lezingen, cursussen en (bron)boeken brachten mij veel herkenning, bewustwording en kennis. Mijn hart volgend, ontmoette ik steeds weer op het juiste moment boeiende mensen die voor mij de poort waren naar mijn eigen vrijheid. Mijn grootste leermeester is en blijft de Natuur. Van haar leer ik dat alles al zichzelf is. Wij als mens ook. En dat de natuur je direct terug brengt bij wie je bent. Geduldig blijft zij als wij in verwarring uit de eenheid stappen en niet onszelf zijn. Liefdevol toont, draagt, voedt en omhult zij ons en moedigt ons voortdurend weer aan om gewoon jezelf te zijn. Zo prachtig en uniek als je bent, net zoals alles op deze wereld.

 • 1983-1987 Hotelschool, Heerlen
 • 1991-1996 initiatiefnemer en mede-eigenaar De Vrolijke Abrikoos: een succesvol biologisch restaurant in Amsterdam
 • 1991-1994 opleiding Toegepaste Integrale Psychologie bij ITIP, School voor leven en werk
 • 1997-1999 Energetische Opleiding bij ITIP, School voor leven en werk
 • 1999 start Sandra Ramaekers Loopbaanadvies
 • 2005 uitbreiding met HartWork studie- en beroepskeuzebegeleiding: kiezen met je hart voor een studie die bij je past
 • 2001-2012 supervisor en consultant bij de Post-HBO-beroepsopleiding voor
  Loopbaanadviseurs van Adviesbureau Hoogendijk, het huidige Vista Nova
 • 2001 Post-HBO-opleiding tot loopbaanadviseur bij Adviesbureau Hoogendijk
 • 2011 > tevens werkzaam als decaan om een bijdrage te leveren aan verbetering van studiekeuze op middelbare scholen
 • 2009 Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching bij Spiegeling
 • 2009 uitbreiding met Sandra Ramaekers Natuurcoaching
 • 2010-2017 mede-ontwikkelaar en opleider (van meer dan 60 natuurcoaches) bij Spiegeling, School voor Intuïtieve Natuurcoaching
 • 2013 > tevens als gastdocent Natuurcoaching verbonden aan Annet Brinkhuis Opleidingen, de Post-HBO-registeropleiding Coach voor Loopbaan en Persoonlijke ontwikkeling
 • 2013 Training Begeleiden van Vision Quest, Rob Top
 • Algemeen Lid van de Beroepsvereniging voor Groene Zorg (BVGZ)

Amandus Boelens

Ik breng mensen graag in beweging en begeleid mensen met veel aandacht en rust. Kenmerkend is mijn open houding, scherp waarnemen en compassie. In mijn coaching en begeleiding werk ik graag met lichaamswerk en opstellingen. Vormen van werken, waarin je je afstemt op je eigen innerlijke weten en een groter energieveld dat inzicht geeft. De Vision Quest vind ik in al zijn eenvoud een zeer krachtig ritueel waar ik graag anderen mee wil laten kennis maken. Zelf heb ik een Vision Quest gedaan in 2011: een indrukwekkende ervaring. Mijn quest ging over me verbinden: ik voelde me meer en meer verbonden met de natuur, de aarde, met mijn geliefden, met mijn ziel en dat wat groter is dan mijzelf. Mijn hart ging open tijdens deze dagen. Aansluitend heb ik meer ervaringen opgedaan met het sjamanisme als inspiratiebron. Ik vind het bijzonder om in 2019 samen met Sandra een Vision Quest te organiseren en te begeleiden en onze ervaring hiermee te delen. Meer informatie over mij vind je op www.amandusboelens.nl en www.linkedin.com/in/amandusboelens/

b